transmission mount doesn't line up

BDCCLARK

Member
LIFETIME
City
gravois mills
State
MO
#1
I found my transmission mount to be in two pieces. It was only bolted to the right hole of the mount and the left hole in the skid plate. I put in a new mount. Now my bolt holes on my mount to plate are about 2 inches off left to right. Any ideas? I am all ears.

Thank you

Chris
 

BDCCLARK

Member
LIFETIME
City
gravois mills
State
MO
#2
A little research has shown me there should be some sort of torque arm involved here. I have nothing of the sort.
 

BDCCLARK

Member
LIFETIME
City
gravois mills
State
MO
#3
Upon further reading, I am in need of a torque arm assembly if anyone knows of or has one laying around, I'll buy it.

Chris
 

Randyzzz

Blown Budget
LIFETIME
CJ-8.com Member
SOA Member
City
Redmond
State
OR
#4
I’ve got one you can have, just pay the shipping. I won’t be able to dig it out until Monday however.

Someone closer might have one too... let me know if you want mine.
 

Mancunian

Lifetime Member
LIFETIME
City
Bridgeport
State
WV
#5
Do all transmissions have the same mount?

Looking at the Parts Diagram there is a difference between auto and manual 1598652352532.png
 

BDCCLARK

Member
LIFETIME
City
gravois mills
State
MO
#8
I’ve got one you can have, just pay the shipping. I won’t be able to dig it out until Monday however.

Someone closer might have one too... let me know if you want mine.
It's all dealt with I think. Thank you all for the help. Thank you Randy for your generous freebie offer also. I appreciate that.

Chris
 
Top